Quake Champions presenterar ny multiplayer-arena

Efterföljaren till Quake IIIQuake Champions – är på intåg med stormsteg. Redan nu pumpar utvecklaren Bethesda ny information för att haussa upp intresset. Den här gången är det banan Burial Chamber som står i fokus. I en trailer som nyss släppts visas en mörk underjordisk bana med drag från gotisk arkitektur där lava väller fram från alla grottiga hörn. Bethesda utlovar stora utrymmen att dominera slagfältet där raketer och kulor kommer fara kors och tvärs.

Se också till att skriva upp dig för den kommande betan som ska öppnas upp inom kort. Skriv upp dig på Quakes officiella hemsida om du är sugen att idka lite digitalt skjutande.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.