Mer godis till Final Fantasy XIV med ny patch

Den senaste patchen med namn 4.2 har släppt till Final Fantasy XIV och med den får vi nya assets. Och det är inte en liten skvätt vi pratar om heller. Det här är en stor uppdatering som erbjuder en hel del nytt.

Nytt story scenario: Rise of a New Sun

Tack vare ljuskrigarnas insats och Raubahns efterlängtade återkomst fortsätter Ala Mhigo återhämta sig. Trots detta finns det inte utrymme för vila för Scions of the Seventh Dawn. Bekymrande vindar blåser från öster, där en oväntad gnista hotar att föda en ny sorts kaos. Kan Doma överleva den annalkande eldstormen för att välkomna en ny dag?

Ny side story: The Jade Stoa

Legenderna talar om en samuraj utan like. En samuraj som, på kungens begäran, har försökt driva bort en oni tillbaka till havet. Trots sin styrka kunde inte Tenzen klara av det själv. Det var då han vände sig till Four Lords, de främsta beskyddarna, för hjälp. Tillsammans lyckades de. Efter segern begav de sig västerut, långt bort från människans civilisation. Där sökte de leva ut sina liv i ensamhet. Låter kanske som en saga, men i de flesta sagor finns det små frön av sanning.

Ny dungeon: Hells’ Lid

Efter att har funnit sig själva i en ekonomisk kris har Scions of the Seventh Dawn letat efter vinstgivande äventyr. Lyckligt nog verkar ett ha uppenbarat sig för dem. En anonym rapport fångade deras uppmärksamhet. Skriven av en okänd person som sökte hjälp från en krigare som besegrade Lord of the Revel. Men innan de kan kasta sig in i detaljerna måste de bevisa sin duglighet. Detta innebär att de behöver färdas ned i djupet av Hells’ Lid, en vulkanisk ö som en gång var hemvist för oni. Åtminstone enligt legenderna.

En till ny dungeon: Fractal Continuum

Fractal Continuum agerar värd åt både teknologiska under och mörk skräck, allt dirigerat av Allagans. Trots att lokalerna har stått tomma sedan ett tidigare vändor för att samla material har något upptäckts i ruinerna. Garlond Ironworks har upptäckt en märklig energisignatur från dess innanmäte. Få vågar ens fantisera om vad för monstrositeter som kan gömma sig i mörkret. Ljuskrigarna kommer dock inte behöva undra länge. Ironworks har sökt deras hjälp för att undersöka denna mystiska aktivitet som plötsligt uppstått inuti Allagans uråldriga museum.

Nytt teamsystem för PvP

Skapa ett PvP-team med upp till sex spelare och använd de nya funktioner som tillkommit. Dels får vi en specialiserad gruppchatt, samt ett insignia att utmärka vårt party med. Tävla sedan mot andra team i helt nya, rankade matcher.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.