Ny expansion för Final Fantasy XIV och gratis uppdatering för PS3-spelare

Under helgen som var avslöjade Square Enix den andra expansionen till Final Fantasy XIV under fanfestivalen i Las Vegas. Som en uppföljning på succén med Heavensward kommer nästa kapitel ta med spelare till nya, spännande platser.

Under världsdebuten visar Stormblood när the Warrior of Light filar på sina färdigheter under en högoktanig sparringmatch med en mystisk kvinna klädd i rött, på toppen av en enorm stenstaty, medan motståndsstyrkan förbereder på strid nedanför. Expansionen kommer innehålla nya jobb, en ökad level cap upp till 70 och nya spännande platser att utforska. Det kommer nya dungeons nya raids, ett omgjort stridssystem och mer innehåll för alliance battle.

Mer information om Stormblood kommer under Tokyo Fan Festival den 24-25:e December, samt under European Fan Festival i Frankfurt, som planerad för 18-19:e Februari, 2017. Under sommaren 2017, i samband med releasen av Stormblood, kommer supporten för Final Fantasy XIV till PlayStation 3. Square Enix har detaljerade planer för en gratis uppgradering till PlayStation 4-versionen, vilket kommer låta spelare på PS3 fortsätta sina äventyr på PS4 i samband med releasen av Stormblood.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.