Mer information om Assassins Creed Rogue

[youtube id=”T7fZd1pditM” width=”600″ height=”350″]

Assassin’s Creed Rogue har hamnat i skuggan av Unity, men vi skall inte vara för säkra på vilket spel som blir populärast. För att kompensera förra generationens konsoler har Ubisoft varit generösa nog att ge oss en sista titel i serien för just förra generationens konsoler (Xbox 360 och Playstation 3). Assassins Creed Rogue utspelar sig cirka 40 år efter Black Flag och kommer att baseras på Sjuårskriget mellan det brittiska och franska imperiet.

Som aldrig tidigare i ett Assassins Creed kommer vi att få stifta bekantskap med The Templars, då vi spelar en lönnmördare vid namn Shay. Shay var en gång medlem av brödraskapet av lönnmördare men har nu blivit ”Rogue” alltså en förärade och gått med The Templar-order.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är den typen av spelare som älskar MMO och nästan allt från just Blizzard. Jag har spelat diverse spel genom åren men inget slår ett bra MMO. Jag är väldigt fotbollsintresserad så därför står FIFA-serien mig väldigt nära också.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.