Mer om spelvärlden i Watch_Dogs

Watch_Dogs går från klarhet till klarhet och denna video visar nya sidor av vad som tycks vara ett otroligt omfattande och detaljerat Chicago. Spelvärlden rymmer allt från sunkiga nattklubbar till stökiga förorter och flådiga skyskrapor. Om spelet i sig är i närheten så snyggt som de trailers vi blir matade med så lär ingen bli besviken på Watch_Dogs.

Om man inte får nog av det virtuella Chicago så kan man just nu vinna en resa till metropolen, eller kanske ett Playstation 4. Läs mer här.

Klicka på videon så kan du med hjälp av din smartphone också bli en Watch_Docgs-hacker som hjälper Aiden med hans uppdrag.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.