Metro-serien i nytappning

[youtube id=”CDDgtkd4krU” width=”600″ height=”350″]

Återupplev Metro 2033 och Metro: Last Light på nästa generations konsoler i nya Metro Redux. Deep Silver har återskapat allt innehåll för att anpassas till deras senaste teknik i vad de själva säger är mer än en HD-uppgradering. Alla DLC som släppts till de båda titlarna medföljer som standard i köpet. Förutom de självklara grafiska förbättringarna, har de finslipat AIn och gameplay-mekaniken och lagt till fler spellägen för att dryga ut livslängden.

Kalaset går lös på ca 200 riksdaler för vardera spel och det förväntas släppas till sommaren. Xbox One, PS4 och PC är det som gäller i första hand men versioner till Linux och SteamOS förväntas innan årets slut.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.