Microsoft uppdaterar Xbox Live

I helgen kom ett mail till alla Xbox Live-användare som löd:

Snart kommer vi att uppdatera Xbox LIVE-tjänsten. I och med systemuppdateringen får du tillgång till flera nya funktioner som ger bättre sökningar och gör det enklare för dig att hitta det du söker på Xbox LIVE.
Detaljerade sökningar – efter uppdateringen kan du söka på kategori eller genre och sedan filtrera resultaten i ett antal underkategorier. 
Rekommendationer och bokmärken – upptäck nya favoriter med personliga rekommendationer för spel och videoklipp på Dashboard.
 
Kommer snart: 
Internet Explorer – utöka Xbox upplevelsen och surfa på nätet tryggt och säkert med Internet Explorer. 
Xbox SmartGlass – styr underhållningen på din konsol med den nya appen Xbox SmartGlass. När du har laddat ned den kan du använda en smartphone eller en surfplatta som ett smidigt tillbehör som ger dig en bättre spel och underhållningsupplevelse.

Många välkomna uppdateringar med andra ord. Men frågan är hur många som väljer att surfa genom sin konsol? Jag har då aldrig gjort det varken på Wii eller Playstation 3.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.