Middle-earth: Shadow of Mordor är under utveckling

Gamereactor skriver att Warner nyligen har utannonserat att man jobbar på nästa Sagan om ringen spel under namnet Middle-earth: Shadow of Mordor. Detta äventyrsspel ska utspela sig mellan sagorna om Bilbo och Sagan om ringen. Karaktären vi kommer att spela som heter Talion och vi kommer att få bege oss ut på storslagna äventyr djupt inne i Mordor.

Utvecklarna Monolith Productions berättar lite snabbt om en viktig del i spelet kallat Nemesis System vilket kort och gott är ett system som ger dina fiender ett namn och en egen personlighet. Dina svurna fiender kommer att minnas alla möten med dig och träna upp sina färdigheter för att sedan komma tillbaka för sin efterlängtade hämnd.

Spelet släpps någon gång under nästa år.

0 Delningar
Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.