Brjann ’Putte’ Sigurgeirsson lämnar posten som VD på Thunderful Group

Foto; Thunderful Group

Den Göteborgsbaserade spelkoncernen Thunderful Group skriver att grundaren Brjann Sigurgeirsson avgår som VD för bolaget med omedelbar verkan. Posten har han haft sedan koncernen bildades 2019. Beskedet kommer i samband med halvårsrapporten som visar att bolaget har ökat sina intäkter, men samtidigt minskat vinsten.

Thunderfuls tidigare CFO Anders Maiqvist tar över som interim VD tills en permanent efterträdare tillträtt. Rekryteringsprocessen för att finna en ny permanent VD som skall leda bolaget på sin fortsatta tillväxtresa har initierats. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Jag vill tacka Brjann för det hårda arbete och engagemang som lett till att Thunderful är en global aktör inom segmentet Games och glädjer mig åt att Thunderful även fortsättningsvis kommer ha tillgång till Brjanns erfarenheter och kontaktnät inom gaming. Jag är övertygad om att Thunderful, med Anders Maiqvist som interim VD, tillsammans med övrig koncernledning, kan utveckla Thunderful ytterligare med ökat fokus på lönsamhet och förbättrat kassaflöde, säger styrelseordförande Mats Lönnqvist.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.