Deus Ex-universumet expanderas med Breach och Deus Ex GO

Två nya tillägg väntar den kommande cyperpunktiteln från Eidos-Montréal – Deus Ex: Mankind Divided – Breach och Deus Ex GO, båda med nya element till det redan rika universumet.

Deus Ex: Mankind Divided – Breach är ett spelläge som inkluderas i huvudspelet. Det här nya perspektivet erbjuder ett mer arkadliknande tillvägagångssätt och låter spelare ta del av en ny spelupplevelse. I rollen som en Ripper är din uppgift att fö tag på hemligstämplad företagsdata och sälja det. Detta genom att infiltrera de mest säkra servrarna i världen. Med pengarna du kommer över kan du köpa nya uppgraderingar till din utrustning och dina förmågor. Allteftersom du spelar kommer du få erfarenhetspoäng, pengar och booster packs, vilket låter dig möta motståndet som gradvis blir tuffare och tuffare. Utmana dig själv, dina vänner och människor från hela världen i den arkadtvist som Deus Ex: Mankind Divided – Breach kommer erbjuda. Nya utmaningar kommer med de uppdateringar som utlovas på regelbunden basis.
Se trailern här nedan:

[youtube id=”jTRIQaYqHnI”]

“Vi introducerar ett helt nytt spelläge för Deus Ex. Utöver den nya visuella approachen för spelarna kommer Breach utvidga loren för Deus Ex-universumet” säger David Anfossi, chef för studion Eidos-Montréal.

Deus Ex GO är ett turbaserat infiltrationspussel som tar plats i en stiliserad version av Deus Ex-universumet. Som dubbelagenten Adam Jensen kommer du hacka terminaler, strida och utnyttja dina augmentationer till fullo för att lösa pusslen. Samarbeta med dina kamrater i TF29 och Juggernaut Collective då du infiltrerar platser för att avslöja en konspiration bakom en terroristplan.
Se trailern här nedan:

[youtube id=”3uRJwWkQr8k”]

Deus Ex-universumet kommer dock expandera utanför spelens ramar.
Eidos-Montréal har gått ihop i ett samarbete med Open Bionics och Razer. Tillsammans ska de förverkliga de designer vi sett i Deus Ex-spelen. Tillsammans designar de, 3D-printar, scannar och skapar bioniska händer, till ett rimligt pris. Detta initiativ kommer kombinera expertisen från vardera företag, med ett slutgiltigt mål att skapa trendiga, robotproteser, tillgängliga för en större demografi. För mer information, klicka här.

Deus Ex: Mankind Divided släpps den 23:e Augusti till PlayStation 4, Xbox One, och PC.
Deus Ex GO kommer i sommar till telefoner och tabletter.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.