Bygg ditt egna vault i Fallout 4 med Vault-Tec Workshop DLC

Äventyren i Fallout-serien har nästan alltid börjat i en retrofuturistiskt bunker. Alla som spelat något av Fallout-spelen vet att dessa vaults har varit objekt för sjuka sociala experiment. Men nu blir det dags att ge igen – det är dags att bygga ett eget vault. Vault-Tec Workshop, den kommande DLC:n till Fallout 4 introducerar möjligheten att snickra ihop ett eget underjordisk krypin.

Den 26 juli blir DLC:n tillgänglig på alla plattformar.

Till skillnad från Wasteland Workshop, den andra DLC:n som släpptes i april och lät spelare bygga mer avancerade samhällen, inleds Vault-Tec Workshop med ett uppdrag. Vid level 20 får spelaren in en nödsignal som vid närmare undersökning leder till vault 88. Där avvärjer spelaren ett raiderangrepp bara för att upptäcka att vault 88 inte är färdigbyggt. 88:ans enda överlevande, numera en ghoul, behöver spelarens hjälp med att avsluta bygget och rekrytera boende att experimentera på.

vault 88 cykel

Precis som med många andra uppdrag i Fallout 4 har spelaren valmöjligheter och kan i viss mån styra uppdragens utkomst. Samma gäller för experimenten där spelaren kan välja om hen vill vara en tyrann eller välvillig ledare. Det finns till och med möjligheten att inte göra uppdraget och hoppa direkt till själva byggandet. Tillgångarna är inte heller begränsade till själva vaultet, utan det är fullt möjligt att använda vaultstilen ovan jord och vise versa.

Vault-Tec Workshop släpps till Fallout 4 den 26 juli på PC, Playstation 4 och Xbox One.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.