Mutant: År Noll tar steget ut i den digitala världen!

Har du drömt om att spränga världen som en anka iklädd coola västernkläder? Den drömmen är inte så långt borta!

Äntligen är det mycket populära rollspelet Mutant: År Noll på väg ut som mustigt dataspel! Nu kan du stoltsera med din alldeles egna anka med psykiska krafter (eller åkommor?), spränga folk i luften som galen vessla eller vad än du nu vill hitta på.

Mutant: Year Zero – Road to Eden kommer det att heta och av vad som hittills framgått så kommer det med största sannolihet bli ett redigt äventyr. För att beskriva världen så låter jag skaparnas ord tala för sig självt:

Naturligtvis går världen under. Vet var bara en fråga om tid. Extrema klimatförändringar, global ekonomisk kris, en dödlig pandemi och växande konflikt mellan gamla och nya supermakter. För första gången sedan 1945 används kärnvapen i väpnad konflikt. Svampmolnen stiger mot skyn från öst till väst.

När allt är över ligger jorden stilla. Naturen tar herravälde över ruinstäderna. Vindar sveper ostört längs autostrador förvandlade till gravfält.

Människorna är borta. Kvar i ruinerna finns mutanter, deformerade människor och djur som letar efter räddningen eller bara något att äta. För att överleva måste du och dina vänner ge er ut i den dödliga Zonen.

Kanske kommer ni en dag att hitta legendernas Eden, det gamla folkets tillflyktsort mitt i helvetet. Där finns sanningen, sägs det i sagorna. Kanske kommer ni att finna svaret på era frågor där. Kanske är det skitsnack.

1 Kommentar

Comments are now closed for this post.
Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.