Riktiga godbitar för PS Plus-medlemmar under mars

Ratchet & Clank och Bloodborne blir gratis

Mars månad blir riktigt rolig för oss Playstation 4-ägare med Playstation Plus.  Nu finns nämligen två PlayStation-tungviktare att ladda ner gratis för medlemmar. Detta när klassikern Ratchet & Clank och det actionfyllda rollspelet Bloodborne blir tillgänligtför PlayStation Plus-medlemmar.

Bloodborne kommer från FromSoftware, samma prisbelönta japanska utvecklare som ligger bakom de kritikerrosade Souls-serierna. Det actionfyllda rollspelet utspelar sig i den läskiga staden Yharnem, där en okänd farsot brutit ut och förvandlat invånarna till helvetiska monster. Det är nu din uppgift att hitta farsotens källa och få ordning på kaoset.

Bloodborne är galet svårt – allt är kapabelt att döda dig, och du kommer troligtvis att dö ofta i början, precis som i Dark Soul. Men när du väl fått grepp om det djupa och unika stridssystemet är Bloodborne väldigt svårt att lägga ifrån sig.

Res tillbaka till tidigt 2000-tal med Ratchet & Clank

  • Ett av de spel som definierat PlayStation 2 är utan tvekan Ratchet & Clank från 2002. Då imponerades gamers av spelets gameplay, enkla mekanik och enorma arsenal av vapen och prylar.

Under 2016 var seriens första spel tillbaka med Ratchet & Clank för PlayStation 4. Den här nypremiären av spelet följer samma berättelse om hur Ratchet och Clank träffades men den här gången med nya vapen, ny gameplay och helt ny grafik. Och det är fortfarande lika bra – om inte bättre.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.