NBA2K14, mäktiga animationer med nästa generation

[youtube id=”b0KRfU8tFtU” width=”600″ height=”350″]

Med bara dagar kvar till release släpper nu 2K Sports ytterligare en trailer för NBA2K14. Denna gång står animationerna i fokus och med all rätt, det märks att det inte sparat på resurserna. Spelmotorn Eco-Motion är en svettig best som pumpar ut följsamma animationer i varenda rörelse. Allt från snabba dribblingar till handledsknyck i skottsekvenser ser ut som taget från en direktsändning. Jag är mäkta imponerad men frågan är dock om gameplay kan matcha den skinande utsidan.

Se fler trailers från spelet här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.