Testa Xbox One på Gamex

Forza 5, Ryse och Dead Rising 3 är några av de spel besökare på årets Gamex och CDON Expo kommer att kunna spela på Microsofts nya konsol Xbox One. Det är första gången allmänheten i Norden får möjlighet att testa nästa generations konsol.

Xbox One släpps i Sverige under 2014. Men på Gamex och CDON Expo, som arrangeras om mindre än en månad, kommer besökarna kunna testspela konsolen och därmed vara först i Norden.

Det känns fantastiskt att ge Gamex-besökarna chansen att vara först med att spela Xbox One. Vi ser fram emot att delta på mässan och kommer även att visa upp massor av nya spel till Xbox 360. Sedan visar vi även upp nya Surface och de senaste Windows Phone-telefonerna, så det blir verkligen några fullspäckade dagar för oss.
Mattias Rosenkvist, Microsoft.

På årets Gamex och CDON Expo kommer hela spelbranschen för att visa upp de hetaste spel- och produktnyheterna. Bland aktiviteterna märks bland annat Thor Open 2013, ett jätte-LAN med 64 spelare i ”Battlefield 4” och cosplay. Besökarna kommer även få möjlighet att träffa en av skaparna bakom ”Assassin’s Creed 4 Black Flag” och testa ”Dark Souls 2” som släpps först i februari 2014.

Läs mer om Gamex och CDON Expo den officiella hemsidan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.