Need for Speed gör comeback i höst

EA skriver i ett pressmeddelande att den klassiska spelserien Need for Speed gör comeback med en totalt omarbetad version av originalet. Spelet levererar allt det som fansen efterfrågat och det som Need for Speed står för – djupgående anpassningsmöjligheter, urban bilkultur och en öppen värld.

Need for Speed är ett av de mest ikoniska namnen i spelvärlden och med den här nyversionen tar vi spelet tillbaka till fornstora dagar. säger. Med 20 års historia i bagaget och ett extra år av utveckling skapar vi nu spelet vi alltid velat skapa. Vi har lyssnat på fansen och levererar en upplevelse som kommer att fånga deras fantasi och släppa lös deras passion för bilar och höga farter.
Marcus Nilsson, Executive Producer, Ghost Games

Need for Speed får svensk premiär under hösten 2015.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.