Nu kan du köpa biljetter till Comic Con Gamex 2015

Varvat kunde som första media i Sverige meddela att årets upplaga av spel- och seriemässan Comic Con Gamex går av stapeln på Friends Arena. På plats finns spelutvecklare, serietidningsskapare och delar av Hollywoods filmindustri. Biljetterna släpptes idag klockan 19.00 via Friends Arena.

Med flera månader kvar till årets stora popkulturella event Comic Con Gamex är det mycket förväntningar i luften. Och det finns många programpunkter, stora gäster och aktiviteter kvar att släppa, skriver arrangören Atrexis Easyfairs. En del riktigt stora namn och utställare kommer att släppas inom kort. Sedan tidigare är det klart att cosplaystjärnan Yaya Han kommer till Stockholm i höst. Hon är bland annat känd från Kanal 6:s Heroes of Cosplay och ses som en av världens främsta cosplayare.

CCG_Bybby_Layton

Comic Con Gamex kan nu med glädje presentera två stora namn som ansluter sig till Comic Con Gamex. Det är DC Comics- och Marvel-serieskaparen Bob Layton, som bland annat har skrivit den klassiska Iron Man-serien ”Demon in a Bottle” (Marvel), som nyligen röstades fram som en av topp-20 serier genom alla tider. Bob Layton kommer att delta i en frågepanel på fredagen den 30 oktober samt signera autografer.

Det andra namnet är den världskända röstskådespelaren, Maile Flanagan, som vann en Emmy för en välkänd animerad barnfilm 2006 och för svenskar kanske mer känd för att ha lånat ut sin röst till karaktären Mother Aardvark i Ice Age och huvudpersonen Naruto Uzumaki i den populära manga- och animeserien Naruto. Även Maile kommer att delta i en frågepanel samt signera autografer.

Biljetter till Comic Con Gamex på Friends Arena släpptes idag kl 19.00 och kan köpas här.

Visst ses vi på Comic Con Gamex även i år!?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.