Overwatch: Role Queue och Sigma är live

Efter sin beskärda del i PTR får vi äntligen den nya hjälten till Overwatch. Sigma är, enligt spelarna, karaktären med den i särklass intressantaste origin-videon och det är svårt att inte hålla med. Sigma är en forskare vars experiment fick frispel och grillade hans hjärna. Efter en liten obetald semester på psyket tog sig Sigma därifrån och blev omedveten lakej åt Talon. Han sägs vara en av de svåraste karaktärerna att spela, så om ni spytt galla över Genji och Doomfist kan ni förbereda magsäckarna och tänderna på en hyfsad projektilspya här.

2-2-2

Med den nya funktionen Roll Queue kommer spelare låsas i vissa roller för att balansera ut kompositionen inför matcher. Vi får då den klassiska 2-2-2 vad gäller tank, DPS och healer. 2-2-2 är den mest klassiska uppsättningen när det kommer till uppställning. Efter att låglevlade spelare gärna vill imitera proffsspelare med Goats och andra kompositioner känns det här som en nödvändig åtgärd för att få tillbaka en balans som fungerar. Tiden med solo queue, tillsammans med fem DPS:er och saltiga sopspelare är förhoppningsvis över.

RQ är dock bara aktivt i Comp än så länge. Quick play får RQ den 1 september.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.