Need For Speed Most Wanted kommer på torsdag

Ställ till med trubbel för polisen, dina kompisar eller bara för skojs skull! Så skriver EA i en pressrelease om Need for Speed Most Wanted som kommer till butik nu på torsdag.

Need for Speed Most Wanted sätter den sociala racingen i förarsätet och låter spelarna tävla om att bli Most Wanted. Systemet Autolog 2 skapar personliga spelrekommendationer som integreras i hela den öppna världen, vilket ytterligare förstärker tävlingsinstinkten och rivaliteten. Hur kan du exempelvis ta reda på vilken kompis som gjort det längsta hoppet genom en reklamskylt? Autolog 2 sätter helt enkelt hans eller hennes ansikte på den. Med Autolog 2:s omfattande sociala integration blir Need for Speed Most Wanted ett utmärkt socialt spel som låter spelarna lämna sitt avtryck i den öppna världen och över hela deras sociala nätverk.

Med vår fleråriga erfarenhet av att skapa kritikerrosade storspel är Criterions målsättning att Need for Speed Most Wanted ska blåsa nytt liv i genren. Vi slänger ut åratal av konventionellt tänkande genom fönstret och skapar en öppen värld med en öppen struktur som låter spelarna köra viken bil de vill, hur de vill, och helt utan konsekvenser. Vi har skapat en upplevelse fylld av variation som ger frihet och valmöjligheter för användarna att spela spelet på de sätt de önskar. Sätt stopp för polarna, utforska staden för att hitta nya bilar, kör förbi fartkameror, hoppa genom reklamskyltar eller ta dig an en Autolog-utmaning. Spelarna kan inte bara njuta av den totala friheten, det blir även belönade för det. Med kompisarna så naturligt integrerade i hjärtat av spelupplevelsen är Need for Speed Most Wanted det den här generationens mest socialt uppkopplade spel.
Matt Webster, Executive Producer, Criterion Games.

Håll utkik efter den kommande recensionen här på Varvat.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.