Ny karta och ny säsong i Overwatch

Ni har väl inte missat att den tredje säsongen av Overwatch har dragit igång?
I tisdags drog allvaret igång igen, men denna gången med några förändringar.

Off-Season Play
Om du är en ihärdig spelare har du förmodligen redan märkt att Competetive Play inte helt lagts ned under veckopausen. Du kan fortfarande spela compmatcher, men utan att det påverkar din rank. Det är helt enkelt quick play, fast med compregler.

Detta ger alla en chans att spela något annat än metan och experimentera med nya kombinationer och strategier, utan att behöva oroa sig för att de kommer tappa rank. Spelare i Diamond, Master och Grandmaster tiers kan pusta ut och bara leka istället, utan att behöva oroa sig för att ranken blir påverkad.
På tal om tiers…

Skill Rating-förändringar
I tredje säsongen har de olika nivåerna fått en liten justering. Blizzard märkte att väldigt många rankade i Diamond tier, vilket har fixats nu, förhoppningsvis. Om du var Diamond i säsong två finns det alltså en chans att du kommer hamna i Gold den här säsongen. Blizzard vill att de olika nivåerna ska fördelas bättre och efter att de fått en bättre inblick i det nya rankingsystemet de introducerade i säsong två. Med en jämnare fördelning kommer lagen bli bättre matchade, vilket balanserar ut hela upplevelsen.

The Oasis
Den nya kartan finns att prova på i PTR och erbjuder en del nya funktioner och spelmekaniker. Youtubekanalen Overwatch Central har gjort några videos om den nya kartan och ger oss en tydlig bild av vad vi har att vänta oss. I den första videon får vi en introduktion av dess layout och funktioner. I en annan video går de igenom hur en kan spela i Oasis.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.