Netflix till Playstation 3

Igår meddelades att Netflix blir tillgängligt i Sony Entertainment Network, vilket innebär att alla som har ett Playstation 3 får tillgång den digitala underhållningsportalen.

Netflix är en bekväm och prisvärd tjänst som erbjuder ett brett utbud av filmer och TV-serier att välja mellan. Netflix har revolutionerat underhållning genom att ge människor friheten att njuta av film och TV-serier när det passar dem, för en låg månadskostnad via ett stort antal internet-anslutna enheter, skriver Sony.

Vi är glada över att kunna addera Netflix till vår portfölj av nätbaserade videotjänster. Alla våra konsumentprodukter – oavsett om det är BRAVIA, VAIO, Xperia Tablet eller smartphones – är utformade för att erbjuda bästa möjliga kvalitet på innehållet. Med bra innehållsleverantörer erbjuds konsumenterna större valmöjligheter för sin hemmabioupplevelse.
Jonathan White, Head of marketing på Sony Nordic.

0 Delningar

5 Kommentarer

  1. När kommer Netflix appen för ps3 då?

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.