FIFA 13 kommer med banbrytande innovationer

Idag klargjordes det att FIFA 13, nästa släpp i spelserien, kommer att leverera den ”största och mest omfattande uppsättningen funktioner” för serien någonsin. EA har kokat ner dessa till fem huvudsakliga punkter som sammanfattningsvis berör en mycket mer avancerad AI än i tidigare spel. Datorstyrda spelare kommer nu att kunna analysera ytor, positionera sig mer strategiskt för bättre samspel med lagkamrater, dribbla i 360 grader för att finta attackerande motspelare och många fler finesser.

“Vi finslipar världens bästa sportspel med innovationer som fångar dramatiken och oförutsägbarheten från verklighetens fotboll”, berättar David Rutter, Executive Producer, FIFA 13“Det handlar om helt spelförändrande innovationer som kommer att revolutionera den artificiella intelligensen, dribblingar, bollkontroll och kollisioner, och skapa en verklighetstrogen kamp om bollen över hela planen, och leverera frihet och kreativitet i anfallsspelet”.
Ingen trailer finns tillgänglig för spelet än men vi kommer att hålla ögonen öppna!
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.