New Pokémon Snap utannonserad till Nintendo Switch

Väck din inre fotograf och fånga snygga bilder på pokémon i det vilda i New Pokémon Snap.
Måste plåta dem alla!

Förmodligen dagens höjdpunkt i dagen Pokémon Presents är utannonseringen av New Pokémon Snap till Nintendo Switch. Med en kort trailer som visar vackra naturmiljöer och kameramekaniken är det fortfarande mycket som är oklart med spelet. Det allra mest slående är miljöerna som är otroligt lummiga. Titta bara på vattnet!

Troligtvis är New Pokémon Snap en remake eller omtolkning på originalet till Nintendo 64 som kom för mer än 20 år sedan.

I slutet av trailern ser vi en virtuell räls som visar vägen farkosten kommer åka längst. Kan det vara så att vi som spelare kan välja räls? The Pokémon Company säger att de kommer ha mer att visa och berätta om New Pokémon Snap snart.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.