Nytt pokémonspel ska utannonseras 24 juni

Ett nytt pokémonspel ska utannonseras nästa vecka under Pokémon Presents.

The Pokémon Company avslöjade i slutet av dagens nyhetssändning Pokémon Presents att de kommer utannonsera ett till projekt de arbetar på nästa vecka på onsdag den 24 juni.

Vilken tid nästa veckas Pokémon Presents sänds är oklart men mina pengar är på att det sänds klockan 15:00. Vi återkommer när detta blir tillkännagivet.

Glans och glitter

Fans i pokémonkollektivet har väldigt länge nu spekulerat om att Pokémon Diamond och Pokémon Pearl kommer få en omgång av remake-renovering. The Pokémon Company har som tradition att återutge äldre spel i serien på nya konsoler och med uppdaterad grafik och funktioner. Och du gissade rätt, Diamond och Pearl är näst i kön på sådan remake.

Omslaget på Pokémon Diamond.
Pokémon Diamond Version, The Pokémon Comapany 2006.

The Pokémon Company har inte någonsin bekräftat eller antytt på att någon sådan återutgivning skulle vara under konstruktion. Det är myter som kollektivet helt själva kokat ihop. Spekulationer åsido, är det troligt att vi en dag kommer få remakes på Diamond och Pearl. Men om det är vad som kommer bli utannonserat under nästa veckas Pokémon Presents återstår att se.

Missa därför inte nästa veckas utannonsering. Eller läs vår summering i efterhand!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.