NHL 13 nu i butik

För alla oss som väntat länge på nästa version av EA:s HNL-spel så är det idag julafton. Enligt EA själva så är årets upplaga den mest revolutionerande på många år. Med den nya funktionen True Performance Skating så skall spelarna röra sig mer naturligt än någonsin förr. NHL 13 kommer även att erbjuda nya online-upplevelser via GM Connected, som för samman fans med vänner, och med den verkliga hockeyvärlden via spellägena i NHL Moments Live

EA SPORTS NHL-team har alltid varit ledande inom innovationer i sportspelsgenren, men nivån på innovationerna i NHL 13 är kronan på verket för den här spelserien. Vårt utvecklingsteam har levererat en uppsättning funktioner som verkligen förändrar på vilket sätt du spelar spelet.
Dean Richards, General Manager, NHL, EA SPORTS.

Spelet är fullspäckat med nyheter som vi förhoppningsvis kommer att kunna presentera i en recension inom en snar framtid. Håll utkik!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.