Nintendo släpper Switch-konsol med Monster Hunter Rise-tema

Den 26 mars släpps det hett efterlängtade Monster Hunter Rise. Samma dag landar även en urläcker konsol med färg- och mönstertema från spelet. Ta en titt på det läckra galleriet undertill för att se vad jag menar.

Till konsolen medföljer nedladdningskod för spelet samt Deluxe Kit DLC och liknande godis (alltså lite utrustning, lite kosmetika). Samtidigt släpps också en separat Pro-kontroll med liknande tema från spelet.

Den alerte har redan märkt att spelet har en demo att ladda ned på eShopen. Demon är tillgänglig fram till och med den 31 januari och innehåller fyra olika uppdrag varav två är spelbara med vänner både lokalt och online.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.