Nintendo-SM på Gamex!

Nintendo-SM är äntligen tillbaka! Kvaltävlingar och final kommer att hållas på spelmässan Gamex på Kistamässan i Stockholm den 1-4 november. Så nu är det äntligen dags så börja hårdträna och ta dig an utmaningen att bli Svensk Mästare i Nintendo 2012!

Kvaltävlingarna till finalen i Nintendo-SM kommer att hållas på Gamex under de tre första dagarna det vill säga den 1-3 november. Du väljer själv vilken av de tre dagarna du vill försöka kvala in. Den stora finalen hålls på söndagen den 4 november på Gamex.

– Många har hört av sig genom åren och önskat att vi skulle återinföra Nintendo-SM i någon form. Svenska Mästerskapen i Nintendo gick ju av stapeln första gången redan 1992 och var i många år en populär och rikstäckande spelturnering. Så det här ska bli grymt kul att göra.
Johan Lenngerd, projektledare för årets Nintendo-SM.

Den slutlige vinnaren kan titulera sig Svensk Mästare i Nintendo och vinner ett stort, fullmatat paket med Wii U, spel och tillbehör som levereras till vinnaren en vecka innan produkterna ens haft release i Sverige. Vinnarpaketet kommer innehålla en Wii U Premium Pack Black, två Wii Remote plus, två Nunchuk, en Pro Controller Black, ett exemplar av spelet New Super Mario Bros. U samt tre andra valfria lanseringsspel.

– Alla som vill vara med kan anmäla sig på plats på Gamex. Vi kommer ha en monteryta där som enbart är för årets Nintendo-SM, berättar Johan Lenngerd.

Exakt alla spel som deltagarna i årets Nintendo-SM kommer att få tävla i vill inte Johan Lenngerd avslöja, men två spel verkar i alla fall självklara:

– Vi kommer ha med Mario Kart 7 och Mario Party 9 i tävlingarna, så de spelen är inte fel att börja hårdträna. I övrigt kan det nog dyka upp vilket spel som helst. Vi har ju en hel del spel som funkar i såna här sammanhang. Sen har vi förstås också tillgång till Wii U om vi vill göra det ännu mer utmanande för finalisterna,.
Johan Lenngerd.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.