Testa Nintendos Wii U på Gamex

Nu är det bara några veckor kvar till Gamex i Kistamässan. Monterbokningarna trillar in i en strid ström och senast i raden av bekräftade utställare är Nintendo. Räkna med att deras monter lär bli en av de mest välbesökta under årets mässa då man enligt uppgift skall visa sin nya konsol Wii U för första gången för den svenska allmänheten. Besökarna kommer att få möjlighet att testa titlar som New Super Mario Bros. U, Nintendo Land och det lite mer vuxna skräckspelet ZombiU.

Dessutom så kommer man att få möjlighet att testa den bärbara enheten 3DS. Enligt rykten så kommer Nintendo också att bjuda på andra överraskningar i sin stora mässmonter.

Gamex är Nordens största spelevent och går av stapeln 1-4 november i Kistamässan i Stockholm. Du har väl inte missat att vi på Varvat lottar ut biljetter till mässan? Tävla här!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.