Nintendo Switch onlinetjänster gratis fram till 2018

Nintendo Switch onlinetjänster gratis fram till 2018 - ger sedan tillgång till ett spelbibliotek.

Nintendo har meddelat att deras onlinetjänster för Nintendo Switch kommer att fortsätta vara gratis för alla användare fram till 2018 då tjänsten lanseras ordentligt. Tills dess har alla Switch-användare fri tillgång till att spela med och mot andra online.

2018

Nästa år i samband med att tjänsten lanseras släpps även en tillhörande applikation till smartphones som gör det möjligt för spelare att samordna sig med sina vänner, chatta och kommunicera med röstchat. En gratisversion släpps redan nu i sommar, i vilket användare kan testa några av funktionerna.

Classic Games Selection är en tjänst för prenumeranter där utvalda spel finns tillgängliga – för fritt spelande. Inledningsvis var den här tjänsten begränsad till 30 dagar per spel, därefter var spelet tvunget att köpas separat. Detta har Nintendo backat från. Nu meddelar de att så länge en användare prenumererar på Switch onlinetjänster kommer de har fri tillgång till de spel som finns under Classic Games Selection.

Till exempel Super Mario Bros. 3, Balloon Fight och Dr. Mario. Fler titlar utannonseras vid senare tillfälle.

Priset för onlinetjänsten är €3,99 för 30 dagar, vilket motsvarar cirka 40 SEK. Andra prenumerationer går på €7,99 för 90 dagar och €19,99 för ett helt kalenderår. Detta är jämförbart med Playstations onlinetjänst Playstation Plus på 65 SEK per 30 dagar, eller Xbox Live Gold för 79 SEK per 30 dagar.

Exakt när 2018 Nintendos onlinetjänst blir en prissatt prenumeration återstår att se.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.