The Elder Scrolls: Legends nu på Steam och padda

Kortspelet The Elder Scrolls: Legends finns nu att spela genom Steam och på plattor med Andriod.

Bethesdas egna digitala kortspel The Elder Scrolls: Legends lämnade betan i mars månad och släpptes officiellt på PC och iPad. Nu har spelet äntligen nått Andriods surfplattor, samt spelplattformen Steam. En version till smarta telefoner är planerad att nå marknaden i sommar.

Spelare är fria att röra sig mellan de olika plattformarna utan att förlora sin progress – allt man behöver göra är att använda samma konto. Det är till och med möjligt att fortsätta en pågående match när du hoppar mellan plattformar.

I samband med detta uppdateras spelet med en ny återkommande turnering kallad Gauntlet. I Gauntlet tävlar spelare i globala evenemang där de kämpar om den bästa ranken. Tävlingarna varierar i storlek och har olika inträdeskostnader. Spelare kan förvänta sig guld, kort och andra speciella belöningar när de medverkar i Gauntlet.

Dessutom introducerar Bethesda ett åskådarläge i vilket spelare kan se på när deras vänner har en match. Spectator mode som det kallas kommer att vidareutvecklas baserat på feedback från kollektivet, meddelar Bethesda.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.