Nintendo tar första steget ut på appmarknaden med Super Mario Run

Nu när Niantic har sonderat appmarknaden med Pokémon GO verkar det som att Nintendo är redo att släppa sina egna immaterialrätter på tredjepartshårdvara. Super Mario Run är debutspelet som kommer till iOS i december. Troligtvis är det bara en tidsbaserad exklusivitet innan det även släpps på Android.

Spelet är av modellen runner, men med Nintendos egna finurliga 2D-twist på det. Plattformande är fortfarande kärnan och myntsamlandet bygger upp poängen. Applikationen har tre spellägen varav en är där spelaren tävlar mot andra spelares spöken för att se vem som är snabbast.

Super Mario Run släpps i december till iPhone och iPad. För mer information, klicka här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.