Nu står det klart – Pokémon GO Plus släpps nästa vecka

Efter långa förseningar går Nintendo nu officiellt ut med ett nytt releasedatum för speltillbehöret Pokémon GO Plus: den 16 september. Bluetoothaccessoaren gör det möjligt att använda pokéstop och fånga pokémon utan att behöva titta i mobiltelefonen. Vibrationer och ljussignaler i olika färger meddelar dig när pokéstop är nära eller pokémon finns att fånga. Med ett knapptryck på Plus så inleds interaktionen.

Plus kommer säkerligen dra ner på batteriförbrukningen då det går att ha spelet på i bakgrunden. Dessvärre är det så att om spelet körs i bakgrunden så räknas inte dina kilometer till inkubationen av ägg. Plus kan inte heller notifiera dig om du stöter på en pokémon via insence. Men du ser i alla fall mindre suspekt ut när du spelar!

Pokémon GO Plus släpps den 16 september och är kompatibel med både iOS- och Androidenheter. Spelet Pokémon GO behövs såklart.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.