Noctis besöker Final Fantasy XIV

Har du någon velat hänga med din favoritkaraktär från ett tv-spel? Kanske åka lite bil eller grilla lite? Ja, om din favoritkaraktär är Noctis från Final Fantasy XV och du spelar Final Fantasy XIV så kan din dröm slå in!

Häng med Noctis? Ja, varför inte?

Under Final Fantasy XIV Fan Festival i Paris avslöjades en crossover mellan dem två senaste Final Fantasy-spelen. I en teasertrailer kan vi se Noctis och spelarkaraktären från Final Fantasy XIV slåss sida vid sida och campar tillsammans. I slutet av trailern ser vi också fyra spelarkaraktärer som åker i Noctis bil. Under fanfestivalen i Paris avslöjade spelets regissör Yoshida att bilen kommer att vara spelets första mount som rymmer 4 personer! Du kan alltså åka på en alldeles egen roadtrip med dina vänner!

Det finns inget fast datum för Final Fantasy XV-materialet till Final Fantasy XIV, men Square Enix satsar på release i April.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.