Norsk spelstudio bjuder på ett nytt vikingaäventyr i sci-fi-anda

Den norska indiespelsstudion Ananki Game Studio är mycket glada över att avslöja den helt nya cinematiska trailern för The Fate of Baldr. Försvara ditt skepp mot mytiska bossar samtidigt som du samlar resurser och uppgraderar färdigheter. Strid ensam eller gå samman med vänner i online-samarbetsläge för en resa i strategi, erövring och seger.

En grupp vikingakrigare förtöjer sitt rymdskepp på en främmande värld men attackeras snart av fientliga invånare. De kämpar modigt mot sina angripare, med hjälp av sina avancerade eldvapen och defensiva torn. När striden hårdnar vet vikingarna att hela universums öde hänger i balansen.

”Vi är mycket glada över att visa den cinematiska trailern för The Fate of Baldr som vi hoppas att fansen kommer att gilla”, säger Ananki Game Studio i ett nyligen släppt pressmeddelande.

The Fat of Baldr beräknas släppas nästa år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.