Worldless släpps den 21 november

Worldless visningsbild

Nej, det är inte ett helt nytt spel det är på tal om – undertecknad har vid flera tillfällen skrivit om Worldess som ”Wordless”. Men vet ni vad? Jag är inte ensam om saken, för det har varannat mejl jag fått om spelet också gjort! Det spelar dock ingen roll nu, för Worldless är namnet, och det släpps den 21 november på PC (Steam), Xbox One/Series X|S, PlayStation 4–5 och Switch.

Senast Varvat skrev om Worldless handlade det om den demo som släpptes i samband med Steams spelfestival (passande att det för övrigt är dags för en sådan snart igen). Såväl musik som visuell stil fick beröm. I allmänhet är det svårt att tacka nej till den glittriga minimalismen och bara en sådan sak lär kanske få en och annan att prova. Fram till releasen kan du både testa demoversionen som fortfarande finns på Steam, och titta på den senaste utvecklargenomgången av färdighetsträdet som ligger till grund för Worldless:s unika slagsmålssystem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.