Sledgehammer Games avslöjar rejäl information om Call of Duty

Call of Duty firar 20 år (!) och det ska självklart firas med pompa och ståt.

Sledgehammer Games jobbar in i det sista med ett finputsa Call of Duty: Modern Warfare III som släpps om drygt en månad. Men innan dess avslöjar bolaget mängder av information om sin kommande skapelse inklusive multiplayerformatet Warzone. Även zombie-läget får sin beskärda del av kakan när Sledgehammer sprutar sig sina planer för massakerfesten.

Besök den officiella hemsidan för mer information om satsningen – och ta dig verkligen tid att läsa om allt som Sledgehammer planerar att göra den närmsta tiden för varumärket. Det är verkligen mycket. Glöm heller inte att testa på den öppna betan för Modern Warfare III som varar hela helgen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.