Runescape 3 får releasedatum: 22 juli 2013

Nu är det klargjort att RuneScape 3, den tredje installationen i spelserien som har hållit ungdomar från att göra sitt skolarbete i datasalar sedan 90-talet, kommer släppas den 22 juli – alltså om bara tre veckor!

RuneScape 3 lämnar nu Java för att gå vidare till HTML5, den nya stöpformen för interaktivitet i webbläsaren, vilket innebär att man inte kommer behöva några skumma plugins för att spela spelet. Det är bara att logga in och börja lira! Det kommer också innebära bättre grafik, längre sikt i spelvärlden, bättre kamerasystem och ljud.

”Vårt banbrytande användande av HTML5-teknolgi fortsätter att sätta oss i framfronten inom browser-baserad spelinnovation, och kommer resultera i en verkligt fantastisk spelupplevelse för spelare”, säger Phil Mansell, producent för RuneScape 3.

Klicka här för att läsa mer den officiella hemsidan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.