Nu finns indiespelet SteamWorld Dig att ladda hem

För ynka 79:- kan man nu tanka hem det nysläppta, västernbaserade  gruvgrävarspelet SteamWorld Dig på 3DS eShop. Spelet kombinerar plattformande med pussel och äventyr där spelaren måste gräva sig djupare ned i underjorden för att ta sig vidare  i sina bravader.

Handlignen är att tiden har stannat i slutet av 1800-talet och de som har överlevt mänsklighetens självdestruktivitet måste gömma sig under jorden. Ånga har blivit den nya kraftkällan istället för elektricitet och ångdrivna robotar härjar fritt. Spelet är svenskutvecklat från den Göteborgska spelutvecklaren Image & Form.

[youtube id=”ZMGYQ40DzsU” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.