3DS får två nya Pokémon-spel i höst

Som ett komplement till Pokémon Black och White så kommer Nintendo nu att släppa två stycken fristående titlar i serien till eShopen på Nintendo 3DS. Titlarna heter Pokémon Dream Radar och Pokédex 3D Pro.

Pokémon Dream Radar kommer att utnyttja flera funktioner som 3DS stödjer, bland annat kamerorna för att simulera augmenterad verklighet så att spelare kommer att kunna jaga pokémons i ”verkliga livet”. De pokémons som man på så sätt fångar kommer man att kunna föra in i Black and White och spela med.

Pokédex 3D Pro är en efterträdare till Pokédex 3D och är precis vad det låter som, ett lexikon med information om alla de fler än 600 pokémons som har dykt upp under årens gång. Skillnaden mellan denna version och föregångaren är att alla pokémons kommer att vara upplåsta den här gången.

 

[youtube id=”pRFOadkS3vk” width=”600″ height=”350″]

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.