Nu kan du flyga en Yak i DCS

Alla stridspiloters resa börjar någon stans och för sovjets flygaräss inleddes den inte sällan i skolflygplanet Yakovlev Yak-52. Nu kan du också ta dina första, stapplande steg mot pilotlicens i denna ikon som först lanserades 1979. I dagarna släpptes nämligen Yak-52 till flygsimulatorn DCS World. Med sin robusta konstruktion, låga vikt och det faktum att planet är väldigt lättmanövrerat har gjort planet till en favorit bland moderna konstflygare. Det lär suga rejält i magen när du drar maximala 7 G.

Funderar du på att börja flyga DCS är Yak-52 en perfekt start. Steget är sen inte långt till jetplan som L-39C och i förlängningen också MiG-29 samt Su-27.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.