Nu kan du förboka Sothönan i DCS World

F-15E Strike Eagle, även kallad Mud Hen, släpps senare i vår.

Oj som vi har väntat. och väntat. Nu, äntligen, går det att förhandsboka den kommande modulen F-15E Strike Eagle av RAZBAM till DCS World. Flygplanet, som också kallas Mud Hen, är känt som ett av världens mest mångsidiga stridsflygplan. Det introducerades i mitten av 1980-talet och är kapabelt att utföra både jakt och anfalls-uppgifter, även i mörker och dåligt väder. Strike Eagle är ett tvåsitsigt flygplan där piloten i framsätet sköter flygningen och WSO:n i baksätet sköter diverse system, så som radar och den avancerade LANTIRN-podden för att hitta mål på marken.

Faktum är att navigations-systemet är så avancerat att när poddarna på flygplanskroppen pratar med autopiloten kan F-15E flyga helt själv, även på mycket låg höjd. Kombinera det med den galet stora bränslekapaciteten och du får ett flygplan som kan flyga långt och snabbt utan att behöva tanka. Modellen som släpps till DCS World baseras på F-15E Strike Eagle Suite 4E+, en mjukvara som lanserades 2003.

Läs mer om F15-E och förhandsboka till ett rabatterat pris här.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.