DCS World bjuder på en fantastiskt vacker himmel

Årets första REA pågår för fullt.

Eagle Dynamics ger oss i sin senaste trailer en förhandstitt på den nya, hett efterlängtade vädermotorn DCS World. Smakprovet kommer lagom till att årets första REA startar. Rean som firar det kinesiska nyåret erbjuder rabatter på upp till 50% på flera moduler. Nya tillägg, så som P-47D Thunderbolt, The Channel Map, F/A-18C Hornet, F-16C Viper, A-10C II Tank Killer och Supercarrier har en rabatt på 30%. Under en begränsad period är alla moduler dessutom gratis att flya i DCS World. Ett perfekt tillfälle att bekanta dig med nya favoriter som kanske sedan blir en del av din hangar.

Och jag måste tillstå att de nya molnen i DCS World ser makalöst bra ut. Helt i klass med måttstocken Microsoft Flight Simulator.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.