Nu kan du flyga mäktiga AH-64D Apache i DCS World

Flygsimulator-fantaster har väntat med spänning i snart ett år och nu är den äntligen här. Eagle Dynamics har släppt DCS: AH-64D som en early access-modul till DCS World. Den amerikanska attackhelikoptern har dominerat slagfältet i snart 30 år och nu är det alltså dags för oss skrivbordspiloter att stifta bekantskap med denna best. Den version som simuleras är Block II som använder av U.S. Army mellan 2005-2010 i både Irak och Afghanistan.

Helikoptern har så kallad multi-crew, vilket innebär att två personer kan dela på bördan i rollen som pilot i baksätet och co-pilot/gunner (CP/G) i framsätet. Apachen är beväpnad med allt från en automatkanon till raketer och laserstyrda Hellfire-missiler. Den finns att köpa på DCS officiella hemsida.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.