Nu kan du förhandsboka robotäventyret Battletech

Battletech är ett actionäventyr som kretsar kring en avlägsen framtid där krig avgörs mellan gigantiska robotar. I taktiska drag ska spelaren manövrera sin plåtburk så smärtfritt som möjligt för att vinna över sin motståndare, oftast med en tungt beväpnad arsenal. Spelet skapades i mitten av 1980-talet av den dåvarande entusiasten Jordan Weisman.

Nu kan Weisman, tillsammans med Paradox Interactive och Harebrained Schemes, äntligen meddela möjligheten att förhandsboka BattleTech till PC och Mac inför releasen i april. I tre delar försöker också gänget förklara mekaniken i spelet. Den första starten äger rum i denna trailer där stridssystemet presenteras.

För dig som är sugen på att slå till kan mer information finnas via utvecklaren Paradox officiella hemsida.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.