Trailer avslöjar mer info om nytt Pokémon-spel

I slutet av mars kommer Nintendo släppa ett sprillrans nytt Pokémon-spel. I Detective Pikachu får spelaren uppgiften att reda upp ett antal mysterier som plågar Ryme City. Likt mästerdetektiven Sherlock Holmes ska Pikachu och kompisen Tim tillsammans intervjua människor och Pokémons för att få fram ledtrådar inför ett nytt fall. I en nysläppt trailer visas mer av spelet och vad det har att erbjuda. Den 23 mars släpps härligheten till Nintendo 3DS.

Förutom spelet släpps också en Detective Pikachu amiibo samma datum. Den är betydligt större än en normal amiibo och den kan låsa upp filmsekvenser om du använder den i spelet. Dessa filmsekvenser kan i sin tur ge ledtrådar till mysterier. Notera dock att du kan låsa upp dessa filmsekvenser i spelet även utan amiibo-figuren, men du låser upp dem snabbare med hjälp av denna amiibo.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.