Sword Art Online: Fatal Bullet exploderar in på PS4, Xbox och Steam – ute nu

Nästa inslag i spelserien Sword Art Online har nu släppts och baserar sig på mangan och animen Sword Art Online II där fantasytemat bytts ut mot science fiction och automatvapen.

Nu har den kommit – och för första gången till samtliga format samtidigt – Sword Art Online: Fatal Bullet, actionrollspelet baserat på mangan och animen Sword Art Online II. I den har Kirito, Asuna och deras vänner bytt onlinespel till något som heter Gun Gale Online. Som namnet avslöjar handlar det om skjutvapen, massor med skjutvapen.

I en ödelagd värld tävlar spelare om ära och loot genom att klättra i ranker och medverka i turneringar. Träffa och umgås med SAO-vännerna och kämpa tillsammans för att stoppa den fara som hotar. Koppla upp dig med andra spelare för att besegra mäktiga bossar, eller gå med i PvP-matcher fyra mot fyra och visa vem som är den bästa skytten.

Sword Art Online: Fatal Bullet finns ute nu till Playstation 4, Xbox One och PC via Steam.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.