Nu kan du köpa Saints Row via Steam

Ett år har gått sedan Saints Row först släpptes på konsoler och Epic,. Sedan dess har spelet uppdaterats ett antal gånger och nu kommer den senaste versionen alltså att släppas på Steam.

Handlingen i Saints Row utspelar sig i den fiktiva staden Santo Ileso. I en värld översvämmad av brott och oordnade fraktioner som tävlar om dominans, startar en grupp unga brottslingar sin egen resa på vägen mot att bli den största bossen i staden.

Med tillägget av hundratals förbättringar efterfrågade av fans, en översyn av stridssystemet, två nya distrikt och en rad nya funktioner som selfie-läge, har det aldrig varit en bättre tid att dyka in i Santo Ileso, oavsett om det är din första eller hundrade gång.

Läs vår recension av Saints Row här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.