Nu kommer fler klassiska multiplayer-banor till Modern Warfare Remastered

Kommer först till Playstation 4 den 21 mars

Nu släpps ytterligare fyra klassiska multiplayerbanor till Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Bland annat får vi återse den personliga favoriten Creek, givetvis med helt nya HD-texturer. De nya kartorna gör debut på Playstation 4 den 21 mars tillsammans med tio ovanliga Supply Drops.

Dessa banor blir ett kärt återseende:

Broadcast

Banan baseras på tv-stationen i uppdraget “Charlie Don’t Surf” och är en perfekt blandning av trånga korridorer och vidöppna ytor. Utsidan har perfekta omgivningar för krypskytten, medans själva tv-stationen borgar för närstrid.

Chinatown

Denna nattbana lyses upp av neonskyltar och fullmånen. De trånga gaorna och många husen gör det till en intensiv och tät bana. Läge för bakhåll?

Creek

Sniperns paradis. Det öppna landskapet skapar möjligheter att gömma sig och antigen överraska fienden med bakhåll eller ett välriktat långskott.

Killhouse

Detta lilla varuhus är perfekt för snabba, intensiva matcher. Träväggarna erbjuder inte mycket till skydd, men du kanske kan gömma dig för fienden? Här rekommenderas ett snabbt närstridsvapen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.