Homefront: The Revolution får gratisversion och uppdatering

Dambusters Studios skapelse Homefront: The Revolution fick blandad kritik när det släpptes förra året. Nu satsar studion kraft på att locka till sig fler konsumenter och uppdatera spelet i olika steg. Den första biten är en liten gratisversion som täcker den första zonen i solokampanjen. Totalt erbjuds fyra timmars speltid och obegränsad tillgång till Resistance Mode, spelets multiplayerläge online. Tillsammans med versionen följer en nedladdningsbar patch som grafiskt förbättrar upplevelsen för PS4 Pro-ägare med bättre skärmupplösning.

Den andra biten är expansionen Beyond The Walls som tar spelaren med på en fortsättning av solokampanjen. Den här gången är slagfältet förlagt till industribältet i delstaten Pennsylvania och rebellerna slåss desperat för sin överlevnad mot den nordkoreanska övermakten. Mitt i eländet får rörelsen nys om en NATO-agent vars information kan leda till regimens fall. Tillägget är gratis till dem som inhandlat Homefront Expansion Pass och kan köpas separat för ungefär 130 kronor. Beyond The Walls  finns tillgänglig för Xbox One, PS4 och PC via Steam.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.