Ny cool trailer för Scarlet Nexus

Vi får se mer av spelmekaniken som verkar rätt tight ändå!
Är det delar av inledningen vi ser?

Vi känner inte till mycket om Scarlet Nexus, Bandai Namcos nästa actionrollspel till Playstation 4 och 5, Xbox One och Series X samt PC. Annat än att det utspelar sig i en värld där mänskligheten utvecklat telekinesi och står inför ett paradigmskifte mot teknologi. Samtidigt invaderar mutanter för att döda och äta människors hjärnor.

I Scarlet Nexus tar vi rollen som Yuito Sumeragi, en godhjärtad ungdom och arvinge till grundarna av staden New Himuka. Efter rigorös träning går han med i specialstyrkan OSF med uppdrag att skydda mänskligheten mot mutanterna.

Stridsmekaniken som syns i trailern påminner om det vi ser i actionspel som Devil May Cry, med fokus på att manipulera omgivningen och använda telekinetiska attacker mot mutanterna. Vi vet att spelet använder sig av ett combo-system i strid, där attacker med hjälp av saker i omgivningen bygger på combon. Troligtvis ger högre comboräknare tillgång till mäktigare attacker.

Grym animering

Medan mycket av den spelmekanik som syns i trailern är densamma som utannonseringstrailern från maj, består halva den här trilern av stilistik och actionfylld animering producerat av Bandai Namcos systerbolag Surnrise Inc.. Sunrise har genom åren producerat massor av välkänt material över deras många studior. Bland annat Mobile Suit Bundam och Cowboy Bebop. De har till och med bistått med animerig till en av mina favoritserier, Batman: The Animated Series.

Ungefär vid 1:13-stäcket i trailer byter trailern scener från samurajen till en ung kvinna. Och då klippen är väldigt olika får det dig mig att tänka att Scarlet Nexus kanske har mer än en animation i spelet. Animationer är väldigt vanligt bland japanska spel som inledning och tonsättare för resten av spelet, men kanske är det så att Scarlet Nexus får mellansekvenser som är animerade.

Man kan iallafall hoppas.

Scarlet Nexus har i dagsläget inget releasedatum.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.